Montaj dusumea


Montaj dusumea

Pret montaj dusumea – 25 lei/mp

Dusumea din lemn masiv. Avantaje si dezavantaje.

Dusumeaua din lemn masiv este folosita in placarea pardoselilor, fiind o alegere ideala pentru cei care isi doresc o pardoseala cu un aspect clasic si calitate ridicata, fabricarea realizandu-se doar din materiale naturale.                                                                                                                                  

Cum alegem dusumeaua din lemn masiv?                                                                                                                              

Rezistenta dusumelei la umezeala este un factor foarte important in alegerea acesteia in si se realizeaza in functie de zona si de modificarile termice din locuinta.

Cele mai rezistente specii la umezeala sunt stejarul, lemnul de merbau, lemnul de doussie. Cele mai rezistente tipuri de dusumea sunt cele realizate din lemn de esenta tare cum ar fi nucul, frasinul sau stejarul, dar exista si exemple de dusumea din lemn ceva mai moale, plop sau pin.

De asemenea, lacul este un important element care ofera o deosebita rezistenta la uzura, iar operatiunea de lacuire trebuie repetata la anumite perioade de timp.

Avantajele: pardoseala naturala, are proprietati termoizolatoare, durabilitate si rezistenta ridicata in timp daca este ingrijita corespunzator.

Dezavantaje: daca nu este ingrijit corespunzator, acesta poate fi atacat si “mancat” de diversi daunator cum ar fi insectele si este usor inflamabil daca nu este tratat cu substante ignifuge.

Oferim servicii de inalta calitate pentru montaj dusumea in Bucuresti si Ilfov. Puteti afla mai multe despre avantaje si dezavantaje aici.

Dusumea

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *