Montaj lambriu lemn


Lambriu de lemn

Pret montaj lambriu lemn 15 lei/mp

1. Acest lambriu ofera un aspect rustic, prientenos, mai deosebit.

Lambriul de lemn are ceva anume care te îmbie te face sa te simti bine.  Este o invitaţie la comfort şi relaxare care se transmite prin natura calda si prietenoasa lemnului.

 Când vedem ceva din lambriu lemn, frumos prelucrat, ne ofera o stare mai buna. Casa ta ar trebui să fie locul în care te simţi cel mai bine, nu? Aspectul  interior si exterior  al casei reflectă elemente definitorii al personalitaţii noastre. Practic, casa ta te reprezintă. Dacă îţi place stilul rustic-natur, casa ta va avea o personalitate aparte cu un lambriu de lemn lăcuit.

 Dacă preferi stilul modern-colorat atunci poţi alege un lambriu într-o culoare vie.
2. Eficienţă termică şi mai mare

 Lambriul, pe lângă funcţia estetică, se adaugă ca avantaj la izolaţia termică a casei tale.

 O  izolaţie de polistiren de 100 mm este suficientă, atunci o casă care are lambriu peste polistiren va fi şi mai privilegiata.

 Altfel spus, cu cât un perete este mai bine izolat, cu atât mai uşor va fi să menţii o temperatură constantă în căminul tău. Lambriul mentine iarna  în zilele geroase, caldura  mai mult timp înauntru (cu acelaşi efect caloric)  iar vara, în zilele toride, răcoarea va persista.

 Lambriul pe langa apectul frumos, calduros, elegant, mai are o proprietate aceea de a fi un foarte bun izolator termic cu coeficient  de transfer termic scazut.

 În plus, totul merge mana in mana cu tâmplăria din lemn triplu stratificat.

 Picture 214

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *