Montaj usi


Montaj usi

Pret montaj usi interior – 100 lei/usa

Cum alegem usile de interior?

Alegerea usilor reprezinta una dintre etapele finale in cadrul realizarii sau reamenajarii locuintei, iar acestea vor trebui alese astfel incat sa se creeze o armonie din punct de vedere decorativ, dar si functional.

Cand vine vorba de finisaje, alegerea usilor de interior poate deveni o provocare. Acestea trebuie sa fie asortate cu restul elementelor din locuinta, atat ca aspect, cat si la nivel de culoare. Se va tine cont de faptul ca usile separa spatiile private ale casei de restul incaperilor, de exemplu, se pot alege usi din sticla pentru living sau dining, iar pentru dormitoare si bai, usi simple.

Tocul usii trebuie sa fie dintr-un material rezistent si calitativ si este un element important deoarece, deseori, face trecerea de la un tip de pardoseala la altul si trebuie sa se potriveasca de pe ambele parti.

Din punctul de vedere al materialului, usile pot fi din lemn masiv, lemn stratificat, mdf, pal, sticla etc. Materialul va fi ales in functie de buget, dar si in functie de aspect si de locul unde va fi amplasata usa.

Functionalitatea usii se refera la izolarea fonica si termica si poate ajuta la patrunderea luminii intr-o incapere intunecata, iar aceste lucruri depind de materialele utilizate si de elementele care apar in cadrul usii.

Echipa noastra cu experienta de peste 20 de ani efectueaza lucrari de calitate pentru montaj usi in Bucuresti si Ilfov la un pret mic. Oferim servicii de montaj usi lemn, cat si montaj usi metalice.

Pentru mai multe imagini, puteti verifica aici portofoliul nostru.

13199146_1122983444433168_1039981718_o